test banner
Nieuws van De Lijsten Fabriek - tips inlijsten idee exposities

Algoritmisch schilderij blijkt € 375.000 waard

Algoritmisch schilderij blijkt € 375.000 waard

Bij een veiling in New York is een schilderij dat is gemaakt door een algoritme ('min G max D Ex[log(D(x))]+Ez[log(1-D(G(z)))]') verkocht voor ruim € 375.000. Veilinghuis Christie's schatte de waarde van het kunstwerk in eerste instantie op maximaal zo'n € 9.000.

Bezoek kosteloos de Nationale Kunstdagen

Bezoek kosteloos de Nationale Kunstdagen

In het weekend van 10 en 11 november vinden weer de jaarlijkse Nationale Kunstdagen in de Beursfabriek in Nieuwegein plaats. Deze dagen presenteren meer dan 200 kunstenaars hun werk. Ook wij zijn als partner dit keer van de partij en stellen je weer graag kosteloos entree kaarten t.w.v. € 14,50 ter beschikking.

Pop Art inlijsting - Art2EXPO

Pop Art inlijsting - Art2EXPO

Ben je op zoek naar eigentijdse twist in je interieur? Wellicht dat je met een pop art inlijsting van kunstenaar Patrice Murciano de juiste slag slaat. Tijdelijk bieden we deze ter promotie extra scherp aan via Art2EXPO.

Bezoek kosteloos de Annual Dutch Art Fair 2018

Bezoek kosteloos de Annual Dutch Art Fair 2018

Graag nodigen wij je uit voor een inspirerend bezoek aan de Annual Dutch Art Fair waar meer dan 200 professionele kunstenaars uit ruim 10 landen hun kunst direct aan bezoekers presenteren. Ook wij zijn als Partner van ADAF met een deel van ons assortiment aanwezig op deze beurs en nodigen je graag uit voor een bezoek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »