€0,00

Zwarte fineer Basic Line wissellijsten

Een houten wissellijst, voorzien van een strakke zwarte fineer laag inclusief een helder float geslepen glasplaat (2 mm) of optioneel met anti reflectie glas of polystyreen. Een mooi afgewerkte houten wissellijst met een breedte van 15 mm.
Direct bestellen
€23,98 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 2 stuks 3% korting
  • Vanaf 3 stuks 5% korting
  • Vanaf 5 stuks 7% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting
  • Vanaf 30 stuks 15% korting
  • Vanaf 50 stuks 20% korting
  • Vanaf 100 stuks 25% korting

Productinformatie

Fotolijst Hout Zwart Fineer Basic Line zwarte wissellijsten

Een houten wissellijst, voorzien van een strakke zwarte fineer laag!

Ons gehele assortiment houten wissellijsten betreft een origineel Nederlands product en wordt vervaardigd van ayous hout. De Basic Line wissellijsten kunnen worden gekenmerkt door de fraaie afwerking van de smalle doch strakke lijst en met precisie samengestelde hoeken.

De zwarte fineer uitvoering staat goed op alle achtergronden, van licht tot donker, al is dit mede afhankelijk van het in te lijsten beeldmateriaal. Doordat de lijst voorzien is van een zwarte fineer laag is het hout erg strak afgewerkt en is er geen houtnerf meer zichtbaar.

Al onze wissellijsten kunnen worden geleverd met tweezijdig bruikbaar 1 mm dik polystyreen. Hierdoor heeft je wissellijst 2 gezichten, 1 met een heldere zijde en wanneer je de plaat omdraait een anti reflectie zijde. Zo weet u zeker dat ongeacht de lichtinval uw lijst altijd goed is!

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) voorzien van voldoende (vaste) draaiveren met ophangogen en vanaf formaat 40x40 cm voorzien van driepuntskabelophanging.

De Lijsten Fabriek levert ook bijpassende passe partouts en ophangsystemen. Tevens hebben we een aantal aanbiedingen waarin alle lijst benodigdheden aanwezig zijn zodat u direct aan de slag kunt!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....