€0,00

Slim Line natuur witte folie fineer wissellijst

Extra smalle natuur witte Slim Line lijst. Een extra smal profiel van 5 mm breed aluminium strak profiel met folie fineer in een natuur witte kleur.
Direct bestellen
€55,67 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 tot 8 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 3% korting
  • Vanaf 10 stuks 5% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 18% korting

Productinformatie

Extra smalle (5 mm) natuur witte Slim Line luxe design wissellijsten afgewerkt met een fineer folie in houtlook natuur witte kleur.

Onze aluminium wissellijsten zijn een origineel Nederlands product en worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De Slim Line lijst kenmerkt zich door een fraaie afwerking van de extra smalle strakke lijst en met precisie samengestelde hoeken. Een zeer fraaie design fotolijst afgewerkt met een fineerfolie in een natuur witte kleur.

Al onze Slim Line wissellijsten worden standaard geleverd met helder float geslepen glas (2 mm). Mocht je het in te lijsten werk extra bescherming willen bieden tegen UV stralen dan kun je het Museumglas AR70 overwegen. Bijkomend voordeel van dit museumglas is dat de reflectie slechts 1% is (t.o.v. helder float glas 10% reflectie). 

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) en we leveren een kabel mee voor montage op de lijst zodat je deze kunt ophangen aan een haak of ophangkoord.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Boek zwevend inlijsten

Boek zwevend inlijsten

Een boek inlijsten lijkt wellicht wat vreemd maar als je dit boek zelf hebt geschreven is het meer voor de hand liggend dat je hier met trots op terugkijkt. ...