€0,00

Zilver aluminium Design Box Line wissellijst

Zilver aluminium Design Box Line lijst optioneel met een spacer voor diepte achter het glas. Een 8 mm smal aluminium strak profiel.
Direct bestellen
€48,72 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 tot 8 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 3% korting
  • Vanaf 10 stuks 5% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 18% korting

Productinformatie

Zilver aluminium Design Box Line luxe design wissellijsten

Onze aluminium wissellijsten zijn een origineel Nederlands product en worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De Design Box Line lijst kenmerkt zich door een fraaie afwerking van de smalle strakke lijst en met precisie samengestelde hoeken.

Optioneel kun je kiezen voor de uitvoering met een 8 mm hoge spacer. Deze spacer is in dezelfde kleur zilver aluminium en zorgt ervoor dat je werk 8 mm van het glas vrij komt. Of je kunt een 3D werk met een dikte tot 7 mm achter het glas plaatsen zonder dat het glas geraakt wordt.

Al onze Design Box Line wissellijsten worden standaard geleverd met helder float geslepen glas (2 mm). Mocht je het in te lijsten werk extra bescherming willen bieden tegen UV stralen dan kun je het Museumglas AR70 overwegen. Bijkomend voordeel van dit museumglas is dat de reflectie slechts 1% is (t.o.v. helder float glas 10% reflectie). 

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) en we leveren een kabel mee voor montage op de lijst zodat je deze kunt ophangen aan een haak of ophangkoord.

Laat je inspireren!

Alle blogs