€0,00

Busines B-Line wissellijst mat zwart, voordelige wissellijsten

Een echt Nederlands product deze met zorg samengestelde wissellijsten uit de Business B-Line mat zwart. Deze wissellijst wordt iedere morgen ingepland voor productie waardoor wij binnen 24 uur kunnen versturen. Standaard uitgerust met helder glas.
Direct bestellen
€13,99 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 2 stuks 3% korting
  • Vanaf 5 stuks 5% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting
  • Vanaf 30 stuks 20% korting
  • Vanaf 50 stuks 25% korting
  • Vanaf 100 stuks 30% korting

Productinformatie

Fotolijst Aluminium Zwart B-Line zwarte wissellijsten

Onze veel verkochte en zeer voordelige B-Line wissellijst in de kleur mat zwart, een 9,1 mm breed half rond profiel dat circa 15 mm diep (zij aanzicht) heeft. 

Deze wissellijsten uit de Business B-Line serie in de kleur mat zwart zijn lijsten die wij dagelijks produceren in de standaard formaten met een heldere glazen voorzetplaat. Deze lijst kan niet in afwijkende formaten gemaakt worden. 

De Business B-Line wissellijsten worden veel gebruikt voor het extra voordelig inlijsten van certificaten, posters, foto's en diploma's.

Wanneer je deze lijsten vandaag besteld worden ze binnen 24 uur (op werkdagen) geproduceerd en verzonden. Onze aluminium wissellijsten zijn een origineel Nederlands product en worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De Business B-Line lijst staat voor een strakke aluminium lijst die een half rond profiel (zichtzijde) heeft. Het profiel is circa 9 mm breed en 15 mm diep en daardoor een smalle strakke lijst met precisie samengestelde hoeken.

De mat zwarte lijst staat goed op vooral lichtere achtergronden.

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) voorzien van voldoende (vaste) draaiveren met ophangogen en vanaf formaat 42 x 59,4 cm voorzien van extra zaagtand hangers op het achterpaneel. De lijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

Kortom, een voordelige en snel te leveren wissellijst.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....