€0,00

Floating frame - dubbel glas in strakke aluminium lijst

Echt iets aparts, een floating frame oftewel de mogelijkheid om in een lijst je werk te laten zweven! Door het werk tussen 2 glasplaten te klemmen lijkt het net of het zweeft in de lijst. Keuze uit meerdere kleuren en afwerkingen van de lijst.
Direct bestellen
€65,21 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Echt iets aparts, een floating frame oftewel de mogelijkheid om in een lijst je werk te laten zweven! Door het werk tussen 2 glasplaten te klemmen lijkt het net of het zweeft in de lijst. Keuze uit meerdere kleuren en afwerkingen van de aluminium lijst.

Naast werken op papier of doek kun je bij het inlijsten ook denken aan objecten die niet dikker zijn dan circa 2 mm. 

De lijst kan worden opgehangen aan bijvoorbeeld haken die je in de muur schroeft (worden niet meegeleverd). Bij groteren formaten kun je ook kiezen voor een staalkabel, het is dan wel deze zo hoog mogelijk in het frame te plaatsen zodat deze praktisch niet achter het glas te zien is wanneer het werk aan de muur hangt.

Het aluminium profiel loopt van buiten schuin naar binnen toe (zie de afbeelding van de doorsnede van de lijst) waardoor het geheel er extra strak komt uit te zien.

Het aluminium profiel is leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Zo zijn er hoogglans, matte, geschuurde en gepolijste varianten. Deze profielen zijn ook allemaal aanwezig in onze showroom in Nieuwegein. Mocht je hier nog vragen over hebben dan vernemen we het graag!


Kortom, een professionele brede en zwaardere kwaliteit aluminium wissellijst!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....