€0,00

Extra snel leverbare baklijsten Ambiance blank hout zonder trap

Een kwaliteits blank houten baklijst uit de Ambiance Line. Ons gehele assortiment Ambiance houten baklijsten betreft een origineel Nederlands product en wordt vervaardigd van ayous hout. Nu EXTRA SNEL geproduceerd en verzonden!
Direct bestellen
€16,37 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Opties:
3
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – maandag gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 10 stuks 5% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 20% korting

Productinformatie

Een Ambiance blank houten baklijst, zeer fraaie zwaardere kwaliteit houten baklijst.

Ons gehele assortiment Ambiance houten baklijsten betreft een origineel Nederlands product en wordt vervaardigd van ayous hout. De Ambiance line baklijsten worden gekenmerkt als moderne en strakke baklijsten en dienen voor het inlijsten van opgespannen werken zoals canvas en linnen.

Vandaag besteld, morgen verzonden en binnen 24 uur bezorgd!

Onze Ambiance Line lijsten worden dagelijks geproduceerd waardoor verzending binnen 24 uur op werkdagen mogelijk is. Uitzondering hierop is een bestelling die op donderdag wordt geplaatst, op vrijdag ligt deze productie lijn namelijk stil en worden de bestelde lijsten op maandag direct geproduceerd en verzonden.

Bestel je bijvoorbeeld op dinsdag een Ambiance Line lijst dan wordt deze woensdag geproduceerd en verzonden en donderdag bij je aangeboden.

Maatvoering

De opgegeven formaten betreffen het formaat van het in te lijsten opgespannen werk. Wij hanteren altijd 1 cm marge zodat er voldoende ruimte is om het werk gemakkelijk in te lijsten. Daarbij kan hierdoor het hout en het ingelijste frame nooit gaan "wringen".

Voor het monteren van de opgespannen werken adviseren we de baklijsten vanaf de achterzijde licht voor te boren en met schroeven het werk tegen de baklijst te monteren. Mocht je hier vragen over hebben neem dan gerust contact op.

Kortom, een professionele strak gelijnde en zwaardere kwaliteit houten baklijst!

Laat je inspireren!

Alle blogs