€0,00

Walnoot F-Line folie fineer wissellijst

Walnoot F-Line folie fineer inclusief helder float geslepen glas (2 mm dik). Een strak profiel met walnoot hout kleur afwerking en breedte van 9 mm.
Direct bestellen
€17,07 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 3 stuks 5% korting
  • Vanaf 5 stuks 7% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting
  • Vanaf 30 stuks 15% korting
  • Vanaf 50 stuks 20% korting
  • Vanaf 100 stuks 25% korting

Productinformatie

Walnoot F-Line folie fineer, fraaie design wissellijsten afgewerkt met een fineer folie in houtlook walnoot kleur.

Onze aluminium wissellijsten zijn een origineel Nederlands product en worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De F-Line folie fineer lijst staat voor design lijst en kenmerkt zich door een fraaie afwerking van de smalle strakke lijst en met precisie samengestelde hoeken. Een zeer fraaie design fotolijst afgewerkt met een fineerfolie in walnoot kleur.

De walnoot uitvoering staat goed op alle achtergronden, van licht tot donker. Al onze F-Line Fineer wissellijsten worden standaard geleverd met helder float geslepen glas (2 mm).

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) voorzien van voldoende (vaste) draaiveren met ophangogen en vanaf formaat 40x40 cm voorzien van driepuntskabelophanging.

De Lijsten Fabriek levert ook bijpassende passe partouts en ophangsystemen voor uw wissel- en fotolijsten. Tevens hebben we een aantal aanbiedingen waarin alle lijst benodigdheden aanwezig zijn zodat u direct aan de slag kunt!

Laat je inspireren!

Alle blogs