€0,00

Uniq Hanger - Ophangsysteem voor eenvoudig ophangen van lijsten

De Uniq Hanger set bevat de Uniq Hanger, schroef en plug, Twister micro ophangdraad (200 cm). Keuze uit staaldraad en perlon. Eenvoudig te monteren op de muur (1 schroef) en vervolgens volledig verstelbaar. Ook mooi achter de lijst te verbergen.
Direct bestellen
€14,27 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – maandag gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 3 stuks 5% korting
  • Vanaf 6 stuks 7% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting
  • Vanaf 20 stuks 15% korting
  • Vanaf 50 stuks 20% korting

Productinformatie

In sommige ruimtes is het niet mogelijk om een ophangrail te gebruiken of soms gaat hier niet de voorkeur naar uit. In dat geval biedt de Uniq Hanger een oplossing. Niet alleen hang je veilig en eenvoudig een fotolijst aan de wand en kunt u deze makkelijk in hoogte verstellen, maar je krijgt er een bepaalde uitstraling bij. De combinatie van de rvs dop met het staaldraad zorgt voor een look die misschien heel goed past bij jouw interieur. Je kunt er ook voor kiezen om het systeem geheel achter jouw fotolijst of schilderij te laten wegvallen.

Lijsten ophangen zonder rail!

De Uniq Hanger bestaat uit een muurbevestiging met afdekkap, staaldraad 1 mm en een Micro Grip ophanghaak. In de muurbevestiging kan de rvs staaldraad eenvoudig geplaatst worden. Hier wordt vervolgens de rvs afdekkap overheen geschoven. De Micro Grip wordt op de staaldraad geschoven en is vervolgens vrij te verstellen in hoogte. De Uniq Hanger is ook te gebruiken met ophangdraden perlon. 

Productkenmerken
Zelfklemmende ophanghaak
Lengte perlon koord 200 cm - Maximaal gewicht 5 kg
of de staaldraad versie:
Lengte staaldraad 200 cm - Maximaal gewicht 10 kg

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....