€0,00

Touchwood Unique XL - Walnoot afwerking met opstaande rand

De TOUCHWOOD Unique XL walnoot heeft een natuurlijke nordische look door zijn walnoot fineer en wordt voorzien van Clarity AR70 museumglas voor een extra fraaie inlijsting aan je muur. Kortom, een lust voor het oog en extra bescherming van je werk!
Direct bestellen
€315,90 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Met ons nieuwe profiel, TOUCHWOOD Unique, biedt De Lijsten Fabriek je de mogelijkheid om deze natuurlijke trend met zijn nordische look door te voeren naar een originele inlijsting op je muur mét museumglas.

De TOUCHWOOD Unique XL is een eigentijds profiel met een mix van houtsoorten, afgewerkt met een verdieping in het profiel voor een ruimtelijk effect. De serie bestaat uit 5 verschillende fineer uitvoeringen: eiken, walnoot, wengé, eiken gecombineerd met esdoorn en walnoot gecombineerd met eiken.

Het museumglas (Clarity AR70) filtert 70% van de UV-straling en beschermt zo je kunstwerk. De anti-reflecterende krasbestendige coating laat je kunstwerk zien zoals deze werkelijk is, het lijkt haast of dat er geen glasplaat voor zit.

Profiel: Touchwood Unique XL
Kleur: walnoot fineer
Breedte: 60 mm
Hoogte: 39 mm
Levertijd: circa 5 werkdagen

Standaard worden deze lijsten geleverd met 2 mm dik Clarity AR70 museum glas, een eucalyptus board achter paneel voorzien van 4-punts ophangkabel. Het is mogelijk om de lijsten met pass-partouts te bestellen en wij bieden een inlijstservice voor al onze lijsten. Informeer gerust naar de mogelijkheden! 

Mocht je een afwijkende maat of samenstelling wensen dan vernemen wij het graag!

Inlijsten kun je overigens ook gewoon zelf, de glasplaat en het achterpaneel zit vast geklemd met montage strips die zich eenvoudig laten openvouwen zodat je het in te lijsten werk kunt invoegen.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....