€0,00

Premier Line 3D verdiepte klassieke wissellijst met passe-partout

Deze klassieke gevlochten wissellijst is voorzien van een 20 verdiept profiel met passe-partout voor een 3D inlijsting. Een gevlochten profiel dat zowel opgehangen als neergezet kan worden.
Direct bestellen
€76,90 incl. btw

Levering

Voor 16.00 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Productinformatie

Heb je een dierbaar, leuk of bijzonder 3D object dat niet dikker is dan 18 mm? Dan kun je deze prachtig inlijsten in deze Premier Line 3D verdiepte lijst. De lijst kun je zowel ophangen als neerzetten (wanneer je de standaard erbij besteld).

Deze Premier Line 3D verdiepte wissellijsten worden standaard voorzien van helder float geslepen glas maar kunnen desgewenst ook voorzien worden van museum artglass AR70 waardoor je werk extra beschermd wordt. Dit artglass filtert 70% van de UV-straling en beschermt zo je werk. De anti reflecterende coating van dit AR70 artglass zorgt ervoor dat de reflectie van het glas grotendeels wordt tegengegaan. Het resultaat is dat je jouw kunstwerk ziet zoals het daadwerkelijk bedoelt is!

Deze lijsten worden voorzien van een passe-partout met uitsnede waarbij je de kleur en het formaat van de uitsnede zelf kun aangeven (minimale rand breedte is 3 cm). Ook de kleur van de binnenzijde kun je aangeven, zowel zwart als wit is mogelijk.

Profiel: Premier Line
Kleur: oud goud, oud zilver en oud zwart
Breedte: 35 mm
Hoogte: 30 mm
Levertijd: 3 werkdagen

Standaard bieden we deze Premier Line 3D verdiepte lijsten aan in 3 formaten. Mocht je een afwijkende maat of samenstelling wensen dan vernemen wij het graag!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Help! Mijn poster bobbelt

Help! Mijn poster bobbelt

Wellicht herkenbaar voor je, heb je een mooie poster ingelijst maar vervolgens zie je achter het glas dat de poster is gaan bobbelen of golven. ...