€0,00

Wissellijsten Luminoso Line - geel met witte spacer

Een kleurrijke geel witte houten wissellijst met witte spacer waardoor er een ruimte van 10 mm tussen het glas ontstaat. De lijst wordt standaard geleverd met helder float geslepen glas.
Direct bestellen
€47,42 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 3 stuks 5% korting
  • Vanaf 5 stuks 7% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting
  • Vanaf 30 stuks 15% korting
  • Vanaf 50 stuks 20% korting
  • Vanaf 100 stuks 25% korting

Productinformatie

Fotolijst Hout Geel met wit Luminoso Line houten kleur wissellijsten

De Luminoso Line Geel - een kleurrijke geel witte houten wissellijst met witte spacer waardoor er een ruimte van 10 mm tussen het glas ontstaat.

Ons gehele assortiment houten wissellijsten betreft een origineel Nederlands product en wordt vervaardigd van ayous hout. De Luminoso Line wissellijsten zijn er in 7 kleurrijke uitvoeringen. De verf is grof aangebracht en naar de glasrand toe altijd wit. Daarbij is de lijst altijd voorzien van een zogenaamde spacer, deze spacer zorgt er voor dat de glasplaat zo'n 10 mm afstand heeft van het ingelijste werk. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld ook zwevend een inlijsting in te verwerken. Mocht je hier vragen bij hebben dan horen we het graag.

Profielbreedte (vooraanzicht): 20 mm

Profielhoogte (zijaanzicht): 30 mm

Inlijstdiepte (spacer): 10 mm

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) voorzien van voldoende (vaste) draaiveren met ophangogen en vanaf formaat 40x40 cm voorzien van driepuntskabelophanging.

De Lijsten Fabriek levert ook bijpassende passe partouts en ophangsystemen. Tevens hebben we een aantal aanbiedingen waarin alle lijst benodigdheden aanwezig zijn zodat u direct aan de slag kunt!

Laat je inspireren!

Alle blogs