€0,00
Aanbieding

Rondje 80 van Marius van Dokkum als Gicleé op canvas inclusief zwarte baklijst

Rondje 80 van Marius van Dokkum als Gicleé op canvas in een Premium Line zwarte baklijst. Op spieraam van 30 x 30 cm gespannen en voorzien van een certificaat van echtheid.
Direct bestellen
€115,00 €99,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld - 6 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Rondje 80 van kunstenaar Marius van Dokkum als Gicleé op canvas in een zwarte Premium Line baklijst. Inclusief kabelset om de baklijst op te kunnen hangen.

Het lijst formaat is 30 x 30 cm (buitenmaat circa 33 x 33 cm) kan hangend gebruikt worden.

De Gicleé is opgespannen op een houten spierraam en deze is in de lijst gemonteerd met schroefjes.

Een erg leuk cadeau om te geven maar ook om zelf te ontvangen!

Meer informatie over onze Premium Line baklijsten vindt je hier terug: Premium Line Baklijsten

De Giclée art prints van Art2Expo worden in de studio's van Art Revisited in Tolbert gemaakt in een beperkte oplage, op canvas of fine art paper. Door het gebruik van kleurechte pigmenten behoudt de Giclée zijn kleur onder normale omstandigheden maar liefst 75 jaar. Het zijn kwaliteitsreproducties van Nederlandse realistische kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren. Onder wie bekende namen zoals Henk Helmantel, Juane Xue en Marius van Dokkum. De Giclée’s die u koopt bij Giclée shop worden geleverd met een, door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....