€0,00
Aanbieding

Kleding inlijsten Nielsen Framebox II - 60 x 80 cm zwart

Een echte 3D aluminium zwart kleurige framebox met 2 cm diepte voor het inlijsten van bijvoorbeeld een shirt maar ook uitstekend geschikt voor maken van een mooie 3D presentatie. Inclusief een polystyreen voorzetplaat en een zwarte achtergrond.
Direct bestellen
€98,29 €92,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een mooie 3D lijst met 2 cm diepte voor het inlijsten van vakantieherinneringen, souvenirs, kledingstukken (voetbalshirts) of andere verzamelaarsobjecten!

Met deze (3D) wissellijst - framebox backloader (invoegen van het in te lijsten werk gaat via de achterkant) van het merk Nielsen is het mogelijk om zelf in te lijsten wat je maar wilt. Met dit 3D wissellijst systeem kun je zelf jouw (voetbal)shirt en andere 3D objecten inlijsten. Met de Framebox kun je 3D objecten met een dikte van maximaal 2 cm inlijsten.

Voor het inlijsten van een shirt of jasje is de lijst uitgerust met een kartonnen kleerhanger in de vorm van een t-shirt uitgesneden. Hierdoor kun je gemakkelijk het t-shirt strak ophangen in de hals en blijft het merklabeltje in de nek verborgen wordt achter de hanger.

Andere verzamelaarsopjecten kunnen gemakkelijk worden vastgemaakt aan de stabiele achterkant van MDF (board). De achterzijde is eenvoudig te openen en te sluiten met de draaiveren van metaal. Door deze sluiting is het makkelijk om op een snelle manier, zo vaak je wilt, van objecten te wisselen. Verder zit er zowel een metalen ophangbeugel op de breedte als op de lengtezijde aan de achterkant en kun je de lijst dus ook in de breedte ophangen (bij een t-shirt niet mogelijk).

De Nielsen Framebox II backloader heeft een binnenmaat van 60 x 80 cm (2 cm diep) en is voorzien van een polystyreen voorzetplaat (i.p.v. glas) en een zwarte achtergrond. De framebox is ophangklaar.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Borduurwerk inlijsten

Borduurwerk inlijsten

Een mooi borduurwerk gemaakt of gekregen maar nog geen idee over hoe je het in wilt lijsten? Wellicht inlijsten van het borduurwerk met een passe-partout?...