€0,00
Aanbieding

Premier Design XL zilver - zeer brede design lijst met kras

Deze design lijst in het zilver met een stijlvol maar zeer fijn kras motief loopt scherp van binnen naar buiten. Het is een 8 cm breed profiel dat in standaard maten en als maatwerk geleverd kan worden.
Direct bestellen
€93,43 €86,70 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Productinformatie

Lijsten uit de Premier Design Line, moderne lijsten welke scherp van binnen naar buiten oplopen, zijn in de kleur warm zilver en fijntjes bewerkt waardoor het profiel licht gekrast-gepolijst. Voor een moderne maar ook klassieke inrichting.

Kenmerkend voor onze lijsten uit de Design Line is dat deze fraai van binnen naar buiten oplopen.De lijst is ook aan de buitenzijde afgelakt zodat uw werk vanaf iedere zijde goed geaccentueerd wordt. Deze lijsten vallen onder onze Lijsten Specials wat inhoudt dat deze lijsten met de hand worden samengesteld waardoor maatwerk tegen een geringe meerprijs mogelijk is.

Profiel: Premier Design XL
Kleur: zilver met kras motief
Breedte: 80 mm
Hoogte: 35 mm
Levertijd: circa 5 werkdagen

Standaard worden deze lijsten geleverd met 2 mm dik helder glas, een MDF achter paneel en ophangkabel. Het is mogelijk om de lijsten met pass-partouts te bestellen en wij bieden een inlijstservice voor al onze lijsten. Informeer gerust naar de mogelijkheden! In de prijslijst is onderscheid gemaakt tussen een compleet gemonteerde lijst inclusief glas, achterpaneel en ophangkabel en enkel het gemonteerde frame. Mocht u een afwijkende maat of samenstelling wensen dan vernemen wij het graag!

Inlijsten kunt u overigens ook gewoon zelf, de glasplaat en het achterpaneel zit vast geklemd met montage strips die zich eenvoudig laten openvouwen zodat u de inhoud kunt invoegen.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Borduurwerk inlijsten

Borduurwerk inlijsten

Een mooi borduurwerk gemaakt of gekregen maar nog geen idee over hoe je het in wilt lijsten? Wellicht inlijsten van het borduurwerk met een passe-partout?...