€0,00
Aanbieding

Premier Century L zwart zilver - brede lijst met opstaande rand

Deze klassieke lijst in het zwart met zilverkleurige opstaande rand is een sieraad voor ieder werk. Het is een bijna 6 cm breed profiel dat in standaard maten en als maatwerk geleverd kan worden.
Direct bestellen
€87,13 €81,24 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Lijsten uit de Premier Century Line, klassieke lijsten met een fraaie opstaande rand, een tijdloos ontwerp voor ieder interieur!

Kenmerkend voor onze lijsten uit de Century Line is dat deze een fraaie opstaande rand hebben. De lijst is ook aan de buitenzijde afgerond waardoor het een tijdloos geheel wordt. Deze lijsten vallen onder onze Lijsten Specials wat inhoudt dat deze lijsten met de hand worden samengesteld waardoor maatwerk tegen een geringe meerprijs mogelijk is.

Profiel: Premier Century L
Kleur: zwart/zilver
Breedte: 56 mm
Hoogte: 32 mm
Levertijd: circa 5 werkdagen

Standaard worden deze lijsten geleverd met 2 mm dik helder glas, een MDF achter paneel en ophangkabel. Het is mogelijk om de lijsten met pass-partouts te bestellen en wij bieden een inlijstservice voor al onze lijsten. Informeer gerust naar de mogelijkheden! In de prijslijst is onderscheid gemaakt tussen een compleet gemonteerde lijst inclusief glas, achterpaneel en ophangkabel en enkel het gemonteerde frame. Mocht u een afwijkende maat of samenstelling wensen dan vernemen wij het graag!

Inlijsten kunt u overigens ook gewoon zelf, de glasplaat en het achterpaneel zit vast geklemd met montage strips die zich eenvoudig laten openvouwen zodat u de inhoud kunt invoegen.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Borduurwerk inlijsten

Borduurwerk inlijsten

Een mooi borduurwerk gemaakt of gekregen maar nog geen idee over hoe je het in wilt lijsten? Wellicht inlijsten van het borduurwerk met een passe-partout?...