€0,00

Voordelige en solide kliklijst Business Budget Line - 25 mm breed zilver & zwart profiel

Voordelige en snel leverbare zilveren en zwarte kliklijsten Business Budget Line - 25 mm breed profiel. De Budget Line kliklijsten zijn solide opgebouwd met een licht gebogen profiel. Aan de voorzijde zijn deze eenvoudig te openen en in te lijsten.
Direct bestellen
€22,29 incl. btw

Staffelkorting

  • Vanaf 3 stuks 15% korting
  • Vanaf 8 stuks 20% korting
  • Vanaf 20 stuks 25% korting
  • Vanaf 50 stuks 30% korting
  • Vanaf 100 stuks 35% korting

Productinformatie

Voordelige Kliklijsten uit de Business Budget Line, mooie kwaliteit aluminium kliklijst in de kleur zilver en zwart.

Onze Business Budget Line kliklijsten kunnen aan de voorzijde worden opengeklapt en zijn daardoor ideaal voor het eenvoudig wisselen van posters, routeplanning, menu's en ander reclame materiaal.

De mat zilveren aluminium Kliklijst Business Line heeft in allen formaten een fraaie 25 mm brede rand en wordt compleet gemonteerd afgeleverd. De lijsten zijn voorzien van een kunststof achterwand en een doorzichtige frontplaat van eenzijdig ontspiegeld polystyreen, dikte van 0,5 mm.

Aan de achterzijde is de lijst voorzien van schroefgaten. Hierdoor kan de lijst direct aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde schroeven en pluggen of met een ophangsysteem worden opgehangen.

De levertijd is 3 werkdagen.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Boek zwevend inlijsten

Boek zwevend inlijsten

Een boek inlijsten lijkt wellicht wat vreemd maar als je dit boek zelf hebt geschreven is het meer voor de hand liggend dat je hier met trots op terugkijkt. ...