€0,00

3D Lijst met dubbel glas voor inlijsten t-shirt - kleding - niet opgespannen werk

Heb je een mooi shirt dat je wilt inlijsten? Of een los doek? Dat kan nu tussen dubbel glas met een strakke achtergrond voor een echt 3D effect. Eventueel direct met een persoonlijke poster als achtergrond om het nog unieker te maken.
Direct bestellen
€41,98 incl. btw

Levering

Voor 16.00 uur besteld - binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een unieke lijst voor jouw unieke inlijsting van bijvoorbeeld een voetbaltenue, babykleding of gewoon een doek waar je een bepaald aandenken aan hebt!

Deze 3D lijst biedt je de mogelijkheid om eenvoudig zelf professioneel in te lijsten. Doordat je het in ingelijsten werk plaatst tussen 2 glasplaten blijft het mooi op zijn plaatst gefixeerd. Het glas licht ongeveer 8 mm van de achtergrond waardoor het 3D effect optreedt. Als achtergrond leveren, naar keuze, een wit of zwarte achtergrond mee. Maar je kunt er zelfs voor kiezen om als achtergrond een losse poster mee te bestellen, deze plakken wij dan op de achtergrond waardoor je het geheel nog persoonlijker kunt maken.

Lijstprofiel 3D lijst dubbelglas:
Profielkleur: blank hout
Profielbreedte: 20 mm
Profieldiepte: 32 mm
Voorzetplaat: helder float geslepen glas 2 mm (tweemaal)
Afstandhouder: 8 mm hout (valt weg achter profielrand in de lijstsponning)
Achtergrond: wit of zwart (naar keuze)

Bij formaten vanaf 40 x 40 cm wordt er standaard een driepuntsophanging met kabelset gemonteerd. Maatvoeringen daaronder hebben ophangogen in de draaiveren voor het ophangen.

Maatwerk is ook mogelijk, neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Kortom, een unieke 3D houten wissellijst voor een unieke inlijsting!

Laat je inspireren!

Alle blogs
ACTIE - *kosteloos inlijsten

ACTIE - *kosteloos inlijsten

Als extra service bieden wij je de mogelijkheid om kosteloos je werk door ons bij het afhalen te laten inlijsten. Je krijgt je werk ophang klaar mee naar huis....