€0,00

Klassieke werken van John J. Aubadon voor buiten op canvas gespannen 100 x 150 cm

Wil je ook graag buiten van klassieke werken genieten? Dat kan met onze buiten canvassen met werken van John J. Aubadon, speciaal gemaakt voor buitengebruik en op een stevig houten frame gespannen in het formaat van 100 x 150 cm
Direct bestellen
€149,90 incl. btw

Levering

Binnen 5 tot 7 werkdagen verzonden

Productinformatie

Vindt je het leuk om ook buiten van de klassieke werken van John J. Aubadon te kunnen genieten? Denk dan eens aan deze zware kwaliteit buiten canvassen. 

John James Audubon (Aux Cayes, Haïti, 26 april 1785 - New York, 27 januari 1851) was een Frans-Amerikaanse schrijver, woudloper, natuuronderzoeker, ornitholoog en illustrator.

De afbeeldingen van Audubon waren groot, duidelijk, levendig, nauwkeurig en gezet in de natuurlijke omgeving van de desbetreffende vogels. Audubon reisde daarvoor de hele Mississippi af, via New Orleans en het Zuiden naar de Dry Tortugas - het zuidpuntje van Florida - langs de Atlantische kust naar het noorden tot hij de rotskust van Labrador bereikte. Daarna reisde hij naar de prairie van de Dakota's, toen nog Indiaans gebied. Het reizen in deze streken was in deze dagen geen peulenschilletje. Audubon was een woudloper en scherpschutter, gekleed in hertenleer met berenvet in zijn haar. Zijn vaak sterke reisverhalen vonden in Engeland veel aftrek en verschenen als vervolgverhalen in de krant. Zijn methode om aan goede modellen te komen doet vandaag vaak enige wenkbrauwen rijzen: hij schoot soms honderden exemplaren van een bepaalde soort om ze te bestuderen en de best bewaarde met ijzerdraad in een zo natuurlijk mogelijke houding op te zetten. Vervolgens werden ze dan als model gebruikt voor zijn tekeningen, pastels en aquarellen.

Het canvas is speciaal gemaakt voor buitengebruik en geprint op 510 grams (per vierkante meter) bannerzeil en hierdoor waterafstotend. Het houten frame, dikte van 2 cm, waarop we het canvas met de hand spannen is geïmpregneerd en hierdoor ook veel beter bestand tegen buitenomstandigheden. De inkt die we gebruiken voor de buitenprint is UV bestendig en gaat hierdoor ook veel langer mee.

Het canvas wordt gemonteerd geleverd met 2 hangers die je na ontvangst op het houten frame schroeft (schroefjes worden meegeleverd). Je hoeft alleen nog een mooie plek uit te kiezen en 2 haken/schroeven (eigen materiaal) te monteren en ophangen en genieten maar!

Je kunt voor het formaat 100 x 150 cm kiezen uit de volgende afbeeldingen:

  • Wulpen
  • Flamingo
  • Kluut
  • Pelikaan

Mocht je een ander werk van John J. Aubadon in gedachten hebben? Laat het ons gerust weten, dan gaan we graag na of wij dit ook aan je aan kunnen bieden.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....